Pregătește-te tradițional pentru a face față viitorului

Afiliază-te clubului nostru
Istoric al artelor marțiale chinezești
Înainte de orice, poate sunteți interesat să vedeți cum au apărut artele marțiale chinezești, cum au evoluat și care este statutul lor în prezent, sincer, obiectiv și fără exagerări.
Maeștri și instructori de arte marțiale
Dacă doriți să practicați arte marțiale chinezești și nu numai, ar fi o bună idee să aflați câteva lucruri despre instructorii și maeștrii pe care-i cunoaștem, atât cei din România, cât și din străinătate.
Cine poate practica arte marțiale și cum
În principiu, oricine. Artele marțiale chinezești nu sunt dificile în sine, obstacolele nu țin atât de limitele fizice, cât de cele psihice, mai precis de determinare. Așadar, iată un ghid despre cum se pot practica arte marțiale.
O excelentă modalitate de a vă menține sănătatea și de vă dezvolta personal
Artele marțiale nu înseamnă doar luptă. Înseamnă sănătate, îmbunătățirea performanțelor fizice, obținerea stării de calm, a controlului, a relaxării, pe scurt, O VIAȚĂ MAI FERICITĂ.
Practicantul de arte marțiale nu este o persoană violentă, din contra. Înțelegând fragilitatea corpului, învățăm, pe de o parte să-l întărim și să-l aducem în cea mai bună formă, iar pe de altă parte înțelegem cât de ușor putem face rău. Antrenamentele noastre nu sunt pentru bătăuși, ci pentru persoane care vor să se cunoască, să-și înțeleagă limitele și să le depășească. Întotdeauna vom adopta principiul că cel mai puternic adversar ești tu însuți, cea mai grea luptă o duci cu tine. Antrenamentele noastre nu conțin doar tehnici de luptă, ci și condiționarea corpului, învățarea respirației, meditație, relaxare, tehnici de control energetic și învățarea principiilor medicinei tradiționale chineze, totul în ideea unei dezvoltări personale armonioase.